Çiftlik Ali Rıza Köse Ortaokulu

Vizyon: Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcı ve bilime önem veren araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi aklâklı, çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık üretken yaratıcı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitimi´nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; gerçek gücün "birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik" olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı, demokratik laik düşünceli ve davranışı bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: OKULUM TEMİZ BELGESİ SAHİBİDİR.

Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: 3 ADET RESMİ TAŞIMA SERVİSİ, 1 ADET ÖZEL SERVİS VARDIR
Sportif Etkinlikler: HENTBOL,MASA TENİSİ,ERKEK VE KIZ FUTBOL TAKIMLARI VAR
Bilimsel Etkinlikler: 2018 TUBİTAK FUARI
Proje Çalışmaları: ULUSAL, İL VE İLÇE PROJELERİNE KATILMAKTAYIZ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: YOK

WEB - https://ciftlikarkortaokul.meb.k12.tr

Adres - ÇİFTLİK MAH. CUMHURİYET CAD. ALİ RIZA KÖSE ORTAOKULU BLOK NO 21/1 FETHİYE / MUĞLA

Yerleşim Yeri - BELDE

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇEYE 11 KM. İLE 120KM.